K.V. Kester-Gooik speelt finale van Beker van Brabant

In de Beker van Brabant hebben de dames van Kester-Gooik zich geplaatst voor de finale nadat ze zondag met 1-3 wonnen van Boutersem.

In de eerste helft kon enkel Lauren Godart scoren na een vrije trap. Die werd door de doelvrouw tegen de binnenkant van het doelkader gebokst, waardoor die volgens de scheidsrechter achter de doellijn kwam.

Na de rust trapte Joselien Lissens nog twee keer binnen voor Kester-Gooik. Twintig minuten voor het einde kon Véronique De Ruyter scoren voor Boutersem, 1-3 werd de eindstand.

In de finale zulle de dames van Kester-Gooik spelen tegen Herent, de nummer één in eerste provinciale. Zij wonnen met 4-1 van Leeuw Brucom. Waar en wanneer het duel gespeeld wordt, wordt later bekendgemaakt.