Halle-Gooik wint topper in Herentals met 2-6-cijfers

FP Halle-Gooik trok voor de tweede match in 3 dagen naar het verre Herentals waar een hartelijk ontvangst wachtte. Speaker van dienst was niemand minder dan Jos Willems en dat hebben Herentals en Halle geweten.

De wedstrijd was zeer gesloten, Herentals verdedigde heel laag en probeerde er snel uit te komen. Keko devieerde de 0-1 en Tomic zorgde voor de 0-2. Toen leek de wedstrijd gespeeld en verwaterde de eerste helft. Tot net voor rust Vrancken voor de 1-2 zorgde en de thuisploeg terug in de wedstrijd zat.

Na de rust kreeg Herentals twee goede kansen maar Meyers stond paraat. Toen verhoogde FPHG het tempo, Tomic met de 1-3 en Edu zorgde voor de geruststellende 1-4. Bouri fusilleerde dan Meyers en bracht Herentals dichterbij maar het was kapitein Grello zelf die de klus klaarde en zijn manschappen de 42 op 42 bezorgde. Eerst met een heerlijke trap en dan met een lobje over de uitstekend spelende Talhaoui.

Voor FPHG speelden: Meyers, Cristiano, Bex, Jacobs , Dillien, Tomic, Keko, Jelovcic, Grello, De Bail, Edu, Diogo & De Kerf

Doelpunten: Keko (0-1), Tomic (0-2), Vrancken (1-2), Tomic (1-3), Edu (1-4), Bouri (2-4), Grello (2-5 en 2-6).

Na deze inhaalwedstrijd wacht volgende week een nieuw tweeluik met op vrijdag de kwartfinale van de beker van België in Malle en op maandag de komst van Eisden Dorp.