FP Halle-Gooik verslaat Hasselt met 7-0 in de Bres

FP Halle-Gooik ontving in De Bres Gelko Hasselt voor een wedstrijd die in het kader stond van de voorbereiding op de playoffs.

Halle-Gooik liet Hasselt nooit in de match komen en domineerde de hele wedstrijd. Grello zette Diogo op weg naar de openingstreffer na amper 1 minuut. De Hasselt goalie Lahraoui kende een begenadigde dag en hield zijn ploeg lang in de wedstrijd. Patias zorgde voor de 2-0 op corner, diezelfde Patias schotelde Diogo zijn tweede van de avond voor.

Na de rust kregen we eenzelfde spelbeeld, Leitao bood Leo de 4-0 aan na een heerlijke pass van Jelle Nerinckx. Adnane en Patias met zijn tweede zorgden voor de 6-0 stand. Net voor affluiten mocht nieuwbakken papa Gonzalo Galan Carsi de 7-0 op het bord zetten. Tusssendoor verhinderde Lahraoui dat de score veel hoger zou oplopen.

Voor FP Halle-Gooik speelden: Xuxa, Vandenheede, Dujacquier, Gonzalo, Patias, Leitao, Adnane, Teixeira, Nerinckx, Grello & Dahbi

Doelpunten: 1-0 Diogo, 2-0 Patias, 3-0 Diogo, 4-0 Leo 5-0 Adnane, 6-0 Patias & 7-0 Gonzalo

Volgende week is er de laatste wedstrijd van de reguliere competitie in De Bres tegen Eisden Dorp. Ter gelegenheid van deze wedstrijd zal ook de G-Sport ploeg van Halle-Gooik spelen tegen de G-Sporters van Veerkracht Maasmechelen.