FP Halle-Gooik plaatst zich voor halve finale playoffs na 8-2 winst tegen Moeskroen.

FP Halle-Gooik ontving Moeskroen in de 2e wedstrijd van de ¼ finale van de playoffs. De eerste wedstrijd eindigde op 10-1.

Halle-Gooik begon scherp en na 30 seconden tikte Leitao de 1-0 tegen de netten. De score liep nog voor de rust hoger op via Bissoni & Galan Carsi, telkens op aangeven van meester Grello. Het doelpunt van de avond en misschien zelfs van het seizoen kwam van Gonzalo Galan Carsi, de volley verdween heerlijk in de bovenhoek. Xuxa liet zich dan op een zeldzaam foutje betrappen en gaf zo de eerredder aan Moeskroen.

Nadien liep Halle-Gooik weer uit tot 6-1 bij de rust via de hattrick van Galan en de tweede goal van Bissoni.

Na de rust speelde Halle-Gooik rustig uit en roteerde het de wedstrijd uit. Greco scoorde nog voor moeskroen, Grello toverde voor Halle-Gooik en Leitao legde de 8-2 vast.

FP Halle-Gooik plaatst zich zo voor de halve finale van de beker van België na zijn tweede overwinning en trekt volgende vrijdag naar Charleroi. En net dat Charleroi diende Halle-Gooik zijn enige nederlaag van het seizoen toe.

Voor FP Halle-Gooik speelden: Xuxa, Vandenheede, Leitao, Nerinckx, Gonzalo, Teixeira, Yahyahoui, Leo, Cordier, De Bail, Bissoni & Grello

Doelpunten: 1-0 Leitao, 2-0 Bissoni, 3-0 Galan Carsi, 4-0 Galan Carsi, 4-1 own xuxa, 5-1 Galan Carsi, 6-1 Bissoni, 6-2 Greco, 7-2 Grello & 8-2 Leitao