FP Halle-Gooik klopt Houthalen met overduidelijke 14-2

HALLE / GOOIK - Kansen creëren en ze ook afmaken, dat is het recept voor een klinkende zege. Dit was duidelijk het juiste recept voor Halle-Gooik, want het won met 14-2 van ZVK Celtic Houthalen.

Bij de rust stond het al 7-1, in de tweede helft werden deze cijfers voor beide ploegen verdubbeld. Zouggaghi en Leo scoorden elk drie doelpunten. Ook Sababti, Chabai en Manfroi waren trefzeker met elk twee goals.

Doelpunten Halle-Gooik: Rahou (1-0), Sababti (2-0 en 3-0), Zouggaghi (4-0, 5-0 en 6-0), Leo (7-0), Giuliano (7-1), Manfroi (8-1), Leo (9-1), Manfroi (10-1), Leo (11-1), Sleypen (11-2), Chabai (12-2 en 13-2), Trussart (14-2)

Kern: Antoine Mageren, Joaquim Jacques Vandenheede, Ahmed Sababti, Karim Chabai, David Gustavo Dos Santos, Amar Zouggaghi, Felipe Manfroi, Leonardo Carello Aleixo, Nicolas Trussart, Omar Rahou, Mohamed Ezziani, Marvyn Dubois