FP Halle-Gooik droomt stilaan van verderzetting landstitel

Huidig landskampioen in het zaalvoetbal Halle-Gooik heeft de eerste uitzege richting de play-off-finale behaald tegen de mannen van Charleroi. Hierdoor mag er stilaan gedroomd worden van een verderzetting van de titel.

FP Halle-Gooik werd voor de eerste manche van de halve play-off-finale ontvangen in Charleroi, overigens de enige Belgische ploeg die Halle-Gooik dit jaar naar huis wist te spelen.

De eerste helft bleef zeer voorzichtig. Aan de rust stond het 0-2 voor Halle- Gooik. Na de rust keerde het tij echter even: Halle-Gooik had 3 minuten lang lak aan concentratie, met een 2-2 als gevolg. Leo bracht zijn ploeg toch weer op voorsprong dankzij een heerlijke volley.

Uiteindelijk werd het maar liefst 2-6, waardoor de Hallenaren en Gooikenaren de eerste uitzege richtig play-off-finale werd verzilverd. Komende vrijdagavond wordt de tweede wedstrijd in de Bres gespeeld. Als Halle-Gooik ook daar weet te winnen, plaatst het zich voor de finale van de play-offs 2018.