Zaal Lindegroen heropent de deuren met feestweekend

BUIZINGEN - Zaal Lindegroen in Buizngen gaat in het weekend van 28 november opnieuw open. Dat mooie moment kunnen de Vrienden van het lindegroen niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

De Vrienden van het Lindegroen hebben samen heel wat gepresteerd gedurende het laatste jaar. Een honderdtal enthousiaste Buizingse vrijwilligers hebben zich aangeboden om belangeloos mee te helpen aan de renovatie van zaal 'Lindegroen'. Meer informatie over de historiek van dit dossier via de archiefartikels : Einde van renovatiewerken zaal Lindegroen in zicht en Verbouwing van Buizingse zaal ‘Lindegroen’ kan beginnen en Vrienden Lindegroen gaan door naar heropening van de zaal.

Om de heropening te vieren is het op 28 november voor jong en oud een hele dag feesr in 't Lindegroen

Programma

Zaterdag voor- en namiddag is het Lindegroen voor iedereen toegankelijk. Je kan er rustig een bezoekje brengen en iets gaan drinken.

Voormiddag (9u-14u) : kinderrommelmarkt - tot 14 u kan je op de speelgoedmarkt terecht in 30 standen
In de namiddag speelt zaal Lindegroen van 16 u tot 18 u Bingo à la Swa, gepresenteerd door een professionele Bingobegeleider. Dus ambiance verzekerd. Waag je kans (2 euro per lotje) en misschien ga jij wel naar huis met een mooie prijs. 

De hele namiddag kan je in de zaal ook gezelschapsspelen doen. Kom en daag je tegenstander uit voor een gezellig spel, keuze genoeg. Als kers op de taart wordt deze dag afgerond met 'Lindegroen danst'.  Vanaf 19 uur gaan de deuren open. Quatre Beaufort zorgt om 20u voor de muzikale noot. De gasten kunnen ondertussen tussen pot en pint gezellig praten en genieten van goede muziek. Om 22 uur gaat Lindegroen dansen. Een avond met Fifties Fever is swingen en jiven op onvervalste rock'n roll, twist, swing en surf. Wanda Jackson, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Fats Domino en vele andere legendes passeren de revue. De avond wordt afgerond met de dj van het Lindegroen

Inkom voor het avondfeest is 7 euro. Kaarten zijn te verkrijgen in Café Den Herberg  of bij Magda Moens Oct. De Kerchove d’Exaerdestr 104 - tel. 0497/548 136. De plaatsen zijn beperkt, dus op is op.

Op vrijdag 27 november is er ook nog een officiële opening met receptie. Deze is voorbehouden voor alle 110 vrijwillige medewerkers en de meters en peters van de zaal. Tijdens deze opening zal ook het kunstwerk dat Lieve Bollaert gemaakt heeft als blijvend symbool van de samenwerking, onthuld worden. Lees : Weldra heropening van zaal Het Lindegroen in Buizingen

PS : Je kan de werken ook week na week opvolgen via http://www.facebook.com/vriendenvanhetlindegroen. Je hoeft hiervoor geen Facebook-login te hebben.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?