Vrienden Lindegroen gaan door naar heropening van de zaal

BUIZINGEN - Dankzij  de steun van de meer dan 1100 mensen op de website en de 500 bezoekers van hun event hebben de Vrienden van het Lindegroen beslist om verder te doen met acties ten voordele van de zaal. Met Groep Intro en de parochie zijn de gesprekken nog lopend.

De Vrienden van het Lindegroen hebben op 25 juni 2014 een VZW opgericht die de zaal gaat beheren. Het is de bedoeling dat in september kan gestart worden met een aantal initiatieven.De doelstelling is om de zaal terug open te krijgen tegen de zomer van 2015.

“Op korte termijn willen we ons inzetten om de zaal weer verhuurd te krijgen voor de meest uiteenlopende activiteiten. We focussen daarom eerst op het opfrissen van de keuken en het verhelpen van een aantal essentiële zaken (bv. kapotte stoelen en tafels, elektriciteit, sanitair, toog, enz.) Voor deze initiatieven is natuurlijk geld nodig en daarrond wil de werkgroep een aantal mogelijke pistes bekijken. Een eerste actie was de verkoop van het Lindegroen bier”, zegt Annelies Laenens.

Balonnen

Van hun ballonactie tijdens het event van 24 april, zijn er 4 kaartjes teruggestuurd. Deze mensen waren aanwezig zijn bij de ondertekening van de statuten van de nieuwe VZW.

Helpers

“De werkgroep kan het natuurlijk niet alleen, daarom zijn we ook heel blij dat niet minder dan 50 vrijwilligers zich hebben opgegeven om mee te helpen aan de opfrissing van zaal Lindegroen. Mensen met verschillende talenten hebben zich aangeboden. We hebben  zowel mensen nodig die praktisch zijn aangelegd maar ook anderen die willen meedenken op verschillende gebieden, zoals bouwvakkers, juridish, financieel, creatieven, enz.”, zegt  Annelies Laenens.

Wie zich aangesproken voelt kan zich nog opgeven via hetlindegroen@gmail.com

“We zetten dus weer een stap verder naar de heropening van zaal Lindegroen. Na de vakantie laten we weer van ons horen”, besluiten de vrienden van het Lindegroen.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?