Einde van renovatiewerken zaal Lindegroen in zicht

BUIZINGEN - Alle Buizingenaren en sympathisanten van de 'Vrienden van het Lindegroen' krijgen op zaterdag 25 april van 14 uur tot 18 uur de mogelijkheid om een kijkje te nemen wat er de laatste maanden in zaal Lindegroen is gerealiseerd met de hulp van honderd vrijwilliggers.

Een honderdtal enthousiaste Buizingse vrijwilligers hebben zich de afgelopen maanden aangeboden om belangeloos mee te helpen aan de renovatie van zaal 'Lindegroen'. Meer informatie over de historiek van dit dossier via de archiefartikels : Verbouwing van Buizingse zaal ‘Lindegroen’ kan beginnen en Vrienden Lindegroen gaan door naar heropening van de zaal.

De werken lopen stilletjes aan op hun einde en om dat te vieren zal op 25 april een openwervendag worden georganiseerd. Er is kinderanimatie, een klein hapje met een Lindegroenbiertje en een slotmoment voorzien. Tijdens deze openwervendag zal ook de officiële datum voor de heropening van de zaal worden bekendgemaakt. Vanaf 25 april zal de zaal ook kunnen worden gereserveerd.

Om financieel uit de kosten te geraken zijn de Vrienden van het Lindegroen nog altijd op zoek naar peters en meters om dit project te steunen. Dit kan via de wibsite www.hetlindegroen.be. De Koning Boudewijnstichting steunt het initiatief en elke gift van 40 euro is financieel aftrekbaar. Momenteel hebben zijn er reeds meer dan 270 peters en meters. Lees ook : 'Vrienden van het Lindegroen' zoeken meters en peters

(Foto : Dit weekend werd de zaal volledig opgeruimd en zondag was de kuisploeg van dienst. Zaal Lindegroen is klaar voor de Openwervendag)


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?