Zuinige overwinning van Amigo Schepdaal in het zaalvoetbal

SCHEPDAAL - Zaalvoetbalclub Toyota Amigo Schepdaal mag terugblikken op een zuinige zege tegen Hoeselt dat het vooral op de counter zocht. Het werd 4-2.

Ingezonden verslag : Jan Taelemans

Pas in de achtste minuut opende Bilal de score langs puik voorbereidend werk van Mous 1-0. Daaropvolgend maakte Kenny twee doelrijpe kansen ongedaan. Ook aan de overkant stond er een attente Kristof Bas in doel die de ettelijke afstandsschoten vakkundig onschadelijk maakte. In de vijfentwintigste minuut dweilde Bilal de zijlijn af en met een geplaatst schot verhitte hij de twee doelpalen waarbij de bal via het hoofd van Kristof al dan niet de doellijn overschreed. Scheidsrechter Van Laeken wees
naar de middenstip tot grote consternatie in het Hoeseltkamp. Daarmee tekende Bilal zijn tweede doelpunt van de avond op. Twee minuten later een opdoffer van jewelste. Vrijschop voor de bezoekers! Het was mooi om zien hoe de opgestelde muur met Seppe en Vini de deur opende en hoe Kenny machteloos moest toezien hoe de bal in doel verdween. Rustscore: 2-1.

Ook in de tweede helft bleef Amigo baas en bleef het geconcentreerd spelen. De 3-1 werd weer langs Mous ingeleid, die de vrijstaande Ahmed aan de tweede paal aanspeelde. Daaropvolgend weer een gelijkaardige fase met een vrijschop voor Hoeselt die nu langs Joost in doel gedevieerd wordt en waarbij Kenny weer de pineut was 3-2. Vini beslechtte het lot van de bezoekers met een individuele actie onder doelman Bas 4-2.

Amigo speelde met : Sergeant Kenny, Aabbassi Mous, El Hafid Bilal en Abdes, El Hammouchi Ahmed, Mignolet Joost, Huysmans Seppe, Vinicius en Melvin Buyl
Coach : Heremans Yves en Mastellari Giuseppe

Hoeselt speelde met : Bas Kristof, Meisters Ruben, Atmani Mourad, Brepoels, Timmy, El Abbadi Abdoullah, Steegmans Davy, Geenen Frank, Hoste Mario en Massoz Jerome.