Zaalvoetbalclub Amigo Schepdaal verliest van Sint-Gillis-Waas

SCHEPDAAL - Een onbesuisd, ondoordacht en ongelukkig Amigo heeft zich in de luren laten leggen door een uitgekookt Sint-Gillis-Waas.

Amigo leek in de beginfase zijn stempel te gaan drukken op de wedstrijd, wat aanvankelijk leek te gaan lukken. Een resem kansen werden niet benut. Enkel Seppe Huysmans was succesvol op een afgeblokt afstandsschot van Mous dat hij in de rebound kon binnentrappen 1-0. Maar vijf minuten later hingen de bordjes weer in evenwicht. De vrijschop van Kamal ging met een gelukje langs Adriano in het doel 1-1. Nog voor rust kwamen de bezoekers na balverlies op voorsprong 1-2.

In de tweede periode probeerde Amigo met de moed der wanhoop het tij te doen keren. Maar de Waaslanders braken alle aanvallen af en konden naar hartenlust counteren. Van 1-2 ging het razendsnel naar 1-4. Joost Mignolet bracht weer een beetje hoop in de ploeg en scoorde na een mooi opgezette aanval de 2-4. Met nog 16 minuten te spelen kwam Giuseppe op als vliegende keeper, maar dat heeft meestal meer nadelen dan voordelen. Bij het zoveelste dom balverlies kreeg Amigo het deksel op de neus 2-6. Over en out voor de thuisploeg.

Amigo speelde met Sergeant Kenny, Aabbassi Mous, El Hafid Bilal en Abdes, Joost Mignolet, Adriano, Seppe Huysmans, El Hammouchi Achmed en Mastellari