RSCA Futsal pakt supercup!

De eerste officiële wedstrijd en topaffiche in het Belleheide Center was er meteen eentje die kon tellen. De supercup tegen FT Charleroi dat zich danig versterkte richting komend seizoen.

Beide teams lasten een aftastingsmoment in tijdens de openingsminuten. Stelselmatig verhoogde paarswit de druk en het was Diogo die het eerste officiële RSCA Futsal doelpunt op de tabellen zette. Cristiano was wakker op een poging van Keko maar toen Tomic en Jelovcic samen de hele Charleroi defensie op een hoopje tikten met stiftertje van Jelovcic als toetje stond de ruststand op het bord.

Charleroi bleek veel krachten te hebben gebruikt in de eerste helft en moest de wet van de sterkste ondergaan na de rust. Roninho (wat was die sterk) knalde de bal in de kruising, Jelovcic deed dat op aangeven van Tomic en Rescia scoorde na een geniale bal van Fits. Zo was de wedstrijd 4’ in de 2e helft ook meteen gespeeld. Uiblinkers Roninho en Jelovcic verhoogden de score tot 7-0. Wilde milderde voor Charleroi. Het was Fits die de 8-1 op het bord zette.

Voor FPHG speelden: Meyers, Bex, Cristiano,  Dillien, Tomic, Sanchez, Roninho,  Jelovcic, Grello, Edu, Diogo, Rescia & Fits.

Doelpunten: 11’ Diogo (1-0), 14’ Jelovcic (2-0), 21’ Roninho (3-0), 24’ Jelovcic (4-0), 24’ Rescia (5-0), 29’ Roninho (6-0), 29’ Jelovcic (7-0), 30’ Gomes Da Silva (7-1), 37’ Fits (8-1).

De eerste prijs voor RSCA Futsal staat in de prijzenkast!

Komende vrijdag volgt de seizoensopener op Moeskroen, zaterdag de Gala Match tegen Benfica.