Halle-Gooik zet nieuw record door 23-2 winst tegen Roselies

HALLE / GOOIK – Zaalvoetbalploeg Halle-Gooik gaat na vrijdagavond de geschiedenisboeken in. Het versloeg in een wedstrijd in 1e nationale van het Futsal tegenstander Roselies met 23-2...

Halle-Gooik kwam scherp terug uit Italië en acteerde ook op dat Europese niveau. Tegenstander Roselies kon enkel machteloos toekijken en ondergaan. Na 2 minuten zorgde de pletwals Zouggagji, Sababti, Dujacquier en Chaibai al voor een 4-0 stand. Roselies kon nog voor rust tegenscoren maar ook Rahou ontbond zijn duivels.

“We gingen rusten met maar liefst 11-1. Ook de 2e helft stokte de machine niet. Halle-Gooik liet geen spaander heel van de bezoekers en dreef de score op naar een historische 23-2. Er was ook het debuut van de 16-jarige Joaquim Vandenheede in doel de tweede helft”, vertely manager Lieven Baert.

Halle-Gooik tankt daarmee vertrouwen en heeft volgende week de moeilijke uitwedstrijd in Malle.

Doelpuntenverdeling: Dujacquier 6, Zouggaghi 5, Rahou 4, Sababti 2, Trussart 2, Manfroi, Leo & Chaibai 2.