Halle-Gooik wint vlot van hekkensluiter CB Jette

In een vooruitgeschoven wedstrijd van de 9e speeldag kreeg FPHG hekkensluiter Jette op bezoek.

Bij FPHG kregen Cristiano, Roninho en Diogo rust, Edu was geschorst. FPHG legde meteen een ook tempo op en Grello zorgde al snel voor de 1-0 voorsprong. Jette zocht naar openingen maar kwam zelden of nooit in de buurt van Meyers. Toen de 2-0 viel brak ook meteen de ban. Jelovcic  was de doelpuntenmaker van dienst. Kapitein Grello was de aanjager, nog voor rust scoorde hij 2 extra doelpunten en het ook via Gabriel & Cordier 7-0. Na de rust liep de score op tot 11-0 opnieuw onder leiding van Grello die maar liefst 4x scoorde. Pas toen haalde Halle-Gooik de voet van het gaspedaal. Jette redde de eer met 3 doelpunten waarna Gabriel het genoeg vond met ook zijn hattrick.

Voor FPHG speelden: Meyers, Bex, De Bail, Gabriel, Dillien, Tomic, Christiaens, Jelovcic, Grello, De Kerf & Cordier

Doelpunten: 1-0 Grello, 2-0 Jelovcic, 3-0 Gabriel, 4-0 Grello, 5-0 Jelovcic, 6-0 Cordier, 7-0 Grello, 8-0 Tomic, 9-0 Grello, 10-0 Jelovcic, 11-0 Gabriel, 11-1 Ben Liou, 11-2 Ben Liou, 11-3 Choua, 12-3 Gabriel

Volgende vrijdag volgt de topper op het veld van Chatelet waar Halle-Gooik veel ex-spelers terug ziet. Een wedstrijd om aan te stippen.