Halle-Gooik wint thuis met ruime 8-1 cijfers van Malle-Beerse

HALLE  - FP Halle-Gooik versloeg in sportcomplex De Bres Malle-Beerse met 8-1. Na een studieronde van ruim 4 minuten opende Teixeira de score. Vanaf dan ging het even heel snel.

In één minuut tijd ging het naar 3-0 via Rahou en Manfroi. Zo’n twee minuten later scoorde Rahou heel mooi zijn tweede van de avond: 4-0 dat uiteindelijk ook de ruststand zou worden.

In de tweede helft begon Halle-Gooik met nog eens hard op het gaspedaal te drukken. Eerst scoorde Chabai na een mooie assist van Trussart de 5-0; Sababti scoorde na een mooie aanval over 4 stations de 6-0. Ook Trussart pikte zijn goal mee (7-0). En Malle-Beerse? Die speelden vrank en vrij mee en creëerden ook menige kansen. Doch Mageren en later VandenHeede bleven paraat.

Malle-Beerse scoorde onmiddellijk na de 7-0 hun enige doelpunt van de avond. Sababti zette de eindstand op het scorebord door de 8-1 te maken met een stiftertje, een prachtgoal! Drie minuten voor het einde miste Malle-Beerse nog een 10-meter na een goede save van jonkie Vandenheede.

Halle-Gooik staat zo voor een drukke week, met de verplaatsing naar Beringen op vrijdag en de terugwedstrijd van de Benecup op zondag. Een drukke week voor de trouwe supporters!!

Voor FP Halle-Gooik speelden: Mageren, Vandenheede, Chaibai, Rahou, Dujacquier, Sababti, Manfroi, Teixeira, Trussart, Dos Santos & Leo.

Doelpunten: 1-0 Teixeira, 2-0 Rahou, 3-0 Manfroi, 4-0 Rahou, 5-0 Chaibai, 6-0 Sababti, 7-0 Trussart, 7-1 Daali, 8-1 Sababti