Halle-Gooik verslaat Beringen met duidelijke 7-3 cijfers

HALLE-GOOIK – Halle-Gooik ontving het sterke Beringen net voor de afreis naar Pescara. De supporters zakten massaal af naar De Bres om de thuisclub uit te wuiven. De eerste helft was zeer gesloten met enkele goede tussenkomsten van de Beringse Doelman. Chaibai maakte zicht vrij en zorgde voor de 1-0 ruststand.

Na de rust had Beringen 5 sterke minuten waarin het met een ver afstandsschot Mageren kon verrassen. Halle-Gooik reageerde onder impuls van een geweldig publiek meteen.

Dujacquier haalt zijn gevaarlijke linker van stal en het staat meteen 2-1! Zouggaghi puntert tussen 3 verdedigers de 3-1 tegen de touwen. Halle-Gooik is nu niet meer te houden, Dujacquier met een geniale assist voor Sababti en 4-1! Halle-Gooik gaat nu even op de rem staan en Beringen profiteert meteen voor de 4-2.

Onvrijwillig handspel zorgt ook nog voor een Beringse strafschop en de 4-3. Dan heeft de thuisclub er terug genoeg van en gaat het hard. Zouggaghi met de 5-3 en Manfroi voor de 6-3.

Manfroi maakt zich vrij en lanceert een raket op doel, Chaibai staat aan de tweede paal en loopt de eindstand op de tabellen.

Voor FP Halle-Gooik speelden: Mageren, Matthys, Dujacquier, Chaibai, Rahou, Leo, Trussard, Teixeira, Manfroi, Zouggaghi, Ezziani & Sababti

Voor Halle-Gooik lig de competitie nu terug een weekje stil want ze maken zich klaar voor de echte Europese top.