Halle-Gooik verliest nipt in Antwerpse hel

ANTWERPEN - Halle-Gooik trok naar FT Antwerpen voor wat een topavond zou moeten worden. Al snel bleek dat dit organisatorisch niet het geval was. De zaal was veel te vol geladen en de organisatie was ondermaats. Halle-Gooik begon het best maar Antwerpen scoorde meteen op een vrije trap.

De Pajotten waren nog niet goed bekomen of een afstandsschot van El Ghaddaoui ging los in de kruising. Nochtans was het Halle-Gooik dat domineerde, het creëerde kans op kans maar vond een uitstekende Zemmouri op zijn weg.

Eieren

Die pareerde werkelijk alles. De wedstrijd werd stilgelegd nadat de thuissupporters eieren gooiden op het veld en op regelmatige tijdstippen zelfs het veld betraden.  Het onwezenlijke verhaal duurde voort, derde keer Antwerpen aan de overkant, derde doelpunt, vierde keer… vierde doelpunt. Alles wat Halle-Gooik was kon het nauwelijks geloven.

Manfroi zorgde voor de 4-1 maar de vijfde kans voor Antwerpen ging ook weer tegen de touwen. Een onvoorstelbaar scenario, een hele helft domineren maar toch rusten met 5-1.

Na de rust kregen we verder éénrichtingsfutsal te zien, Halle-Gooik domineerde maar Zemmouri bleef alles pakken. Antwerpen begon nu echt te kraken, Zouggaghi voor de 5-2 en Rahou scoort de 5-3 op 5 minuten van het einde.

Halle-Gooik speelt nu ridder of mis en op 3 minuten voor het einde zorgt Zouggaghi voor de 5-4. Voor de zoveelste keer deze avond ontaarde de tribune en de wedstrijd werd stilgelegd.

In de laatste seconden kreeg Halle-Gooik nog 3-4 kansen met een bal op de lat op 4 seconden van het einde. De taferelen na de wedstrijd vanuit het Antwerpse kamp waren ronduit beschamend…

“We feliciteren graag de FPHG supporters die van de 1e tot de laatste minuut onze jongens aanmoedigden en respectvol bleven. Een voorbeeld voor onze sport. Benieuwd hoe Antwerpen hiervoor gesanctioneerd wordt… “, zegt manager Lieven Baert.

Voor FP Halle-Gooik speelden Mageren, Matthys, Trussart, Zouggaghi, Sababti, Chaibai, Dujacquier, Rahou, Teixeira, Manfroi, Auria & Leo.