Halle-Gooik vergeet klus af te maken in Hasselt 4-4

HASSELT  - Halle-Gooik speelde 4-4 gelijk in de topper bij Gelko Hasselt in een goed gevulde sporthal Alverberg. Halle-Gooik kwam snel 0-2 voor na doelpunten van Manfroi en Sababti. Nadien vergat de ploeg  tot 5x de voorsprong uit te breiden.

Net voor de rust scoorde Hasselt de aansluitingstreffer na een zeer dubieuze fase van de tijdswaarnemer. Met nog 1 seconde op de klok trapte Hasselt een corner, achteruit gelegd en op doel getrapt. Mageren pareert maar in de rebound scoort Hasselt. Dit alles binnen de seconde…. Onmiddellijk na de rust kwamen ze langszij. Even later maakte de thuisploeg er in 5 dolle minuten 3-2 en 4-2 van. Supporters van de thuisploeg bestormden het veld, maar de wedstrijd ging gewoon door. Halle-Gooik voerde de druk nu op. Dit resulteerde in de 4-3 van Teixeira. Bennetti redde de meubelen tot vervelens toe.  Nadien werd er met Leo als vliegende keeper gespeeld. 20 seconden voor het einde scoorde Manfroi eindelijk de bevrijdende 4-4.

Halle-Gooik behaalt zo een 7 op 9 in de 3 topmatchen uit bij Charleroi en Hasselt en thuis tegen Antwerpen. Komende vrijdag ontvangt Halle-Gooik aan Houthalen in sportcomplex De Bres in het kader van de halve finale van de beker van België.