Halle-Gooik met clean sheet voorbij Morlanwelz

HALLE - Een sterk Halle-Gooik hield na een 9-0 zege tegen Morlanwelz de drie punten thuis. Veel goals maar belangrijker misschien nog: geen tegengoals.

Halle-Gooik nam een droomstart. Al in de eerste minuut bracht Valentin Dujacquier de 1-0 op het bord met zijn dodelijke linker. Twee minuten later scoorde Rahou zijn eerste van vier goals in deze match, hij trapte de rebound na een nieuwe loeier van Dujacquier tegen de touwen. Zijn tweede volgde al direct. Zouggaghi maakte na 9 minuten 4-0, dit werd ook de ruststand.

In de tweede helft ging Halle-Gooik verder op hun elan. Na twee minuten na de pauze scoorden Rahou met een geweldige actie. Topschutter Manfroi pikt zoals gewoonlijk zijn doelpuntjes mee. Twee minuten later bekroonde Rahou zijn match met zijn vierde goal. De topschutter van onze Belgische competitie, Felipe Manfroi dikte zijn doelpuntentotaal nog aan met twee treffers. De 9-0 eindstand stond op het scorebord.

Volgende week vrijdag maakt Halle-Gooik op de laatste speeldag van de reguliere competitie de verplaatsing naar Roselies.

Voor FP Halle-Gooik speelden: Mageren, Vandenheede, Teixeira, Rahou, Dujacquier, Chaibai, Manfroi, Sababti, Zouggaghi, Trussart, Dos Santos & Leo

Doelpunten: 1-0 Dujacquier, 2-0 en 3-0 Rahou, 4-0 Zouggaghi, 5-0 Rahou, 6-0 Manfroi, 7-0 Rahou, 8-0 en 9-0 Manfroi