Halle-Gooik behoudt maximum na 2-7 winst op Hasselt

FP Halle-Gooik trok 2 dagen na de bekerwinst tegen Real Elmos Herentals naar Full Hasselt. Hasselt, steeds een moeilijke verplaatsing voor de Pajotten.

Het verwachtte openingsoffensief van Hasselt kwam er niet en FPHG ging op zoek naar de opening. Dillien en Grello misten nog, maar Jelovcic deed dat niet en bracht Halle-Gooik op voorsprong. Hasselt kwam moeizaam voor Meyers maar toen een schot afweek en van richting veranderde stond plots de 1-1 op het bord. Halle-Gooik had even tijd nodig om te bekomen maar Keko, terug uit blessure, devieerde een schot binnen voor een nieuwe voorsprong. Dat leek ook de ruststand te worden tot Diogo zijn duivels ontbond en in de laatste anderhalve minuut 2 pegels voorbij Vrancken schoot.

Na de rust verwaterde de wedstrijd, zeker na de 1-5 van opnieuw Diogo. FPHG speelde rustig uit en Hasselt had niet meer de kracht om te reageren. Man van de match Diogo scoorde met zijn 4e de 1-6. Yachou zorgde net voor affluiten voor de 2-6 maar de net ingevallen youngster Nick Jacobs zette h door op rechts en bediende Dillien voor de 1-7 eindstand. FP Halle-Gooik dendert zo verder door de competitie met een 51 op 51 rapport.

Vrijdag trekt FPHG naar hekkensluiter Jette alvorens er terug een drukke periode met 2 wedstrijden per week aanbreekt.

Voor FPHG speelden: Meyers, Bex, Dillien, Tomic, Jacobs, Sanchez, Jelovcic, Grello, Edu, Diogo & Keko

Doelpunten: 3’ Jelovcic (0-1), 6’ Halim (1-1), 10’ Keko (1-2) 19’, 20’, 22’ en 27’ Diogo (1-3, 1-4, 1-5 en 1-6), 39’ Yachou (2-6), 40’ Dillien (1-7).