FP Halle-Gooik wint na thriller eerste play-offmatch tegen Real Noorderwijk met 6-7

Halle-Gooik begon gretig aan deze wedstrijd die in de competitie een lastige match bleek. Het team wilde de 5-5 van toen snel naar de achtergrond duwen. Al na 4 minuten stond het 0-3 dankzij Gréllo en twee keer Patias.

Nog voor de rust zou goalgetter Patias er nog twee maken. Bij de rust stond het 2-5. Toen Leo er na de rust 2-6 van maakte leek de wedstrijd gespeeld. Leek, want door foutenlast en enkele keren onzorgvuldig uitverdedigen kwam Noorderwijk terug tot 5-6. Gonzalo leek voor de verlossing te zorgen met de 5-7, maar al snel maakte de thuisploeg terug de aansluitingstreffer. Zo werden het spannende laatste minuten, maar de zege was wel een feit.

Komende vrijdagavond speelt Halle-Gooik in sportcomplex De Bres de tweede play-offmatch tegen Noorderwijk. Bij winst plaatst Halle-Gooik zich voor de volgende ronde.

Voor FP Halle-Gooik speelden: Xuxa, Vandenheede, Dujacquier, Gonzalo, Patias, Leitao, Adnane, Teixeira, Nerinckx, Grello, Diogo, De Bail, Leo & Dahbi

Doelpunten: 0-1 Gréllo, 0-2 Patias, 0-3 Patias, 1-3 El Attabi, 1-4 Patias, 2-4 Ghadaoui, 2-5 Patias, 2-6 Leo, 3-6 kaddouri, 4-6 El Attabi en 5-6 Ghadaoui, 5-7 Galan Carsi, 6-7 Kaddouri