FP Halle-Gooik wint met 0-8 van Houthalen.

FP Halle-Gooik trok naar het verre Houthalen. Beide ploegen hielden er een gezapig tempo op na in de openingsfase. Houthalen hield lang stand en pas na 13 minuten vond Halle-Gooik het gaatje in de defensie.

Strak eentijdsvoetbal tussen Grello Bissoni & Leo en het stond 0-1. Dan ging het plots heel snel, Leitao zorgde voor de 0-2 en Grello voor de 0-3. Net voor rust zorgde De Bail voor de duidelijke rustcijfers. Coach Fuentes liet heel zijn groep minuten nemen, Vandenheede ield ook in de tweede helft zijn netten schoon terwijl Cordier en Nerinckx meer dan hun minuten kregen. Na de rust werd  het nog 0-8 na twee doelpunten Gonzalo, Leitao & kapitein Teixeira.

Bijna herfstkampioen

Met deze overwinning blijft Halle-Gooik het klassement aanvoeren met evenveel punten als Hasselt en 3 meer dan Antwerpen maar met 1 wedstrijd minder gespeeld. Volgende week wordt deze wedstrijd ingehaald tegen Futsal Jette. Bij winst mag Halle-Gooik zich verdiend herfstkampioen noemen.

Voor FP Halle-Gooik speelden: Xuxa, Vandenheede, De Bail, Bissoni, Gonzalo, Teixeira, Nerinckx, Leo, Cordier, Leitao & Grello

Doelpunten: 0-1 Leo, 0-2 Leitao, 0-3 Grello, 0-4 De Bail, 0-5 Leitao, 0-6 Gonzalo, 0-7 Teixeira & 0-8 Gonzalo