FP Halle-Gooik wint derde wedstrijd op zeven dagen

FP Halle-Gooik kreeg voor de derde wedstrijd in zeven dagen Futsal Jette op bezoek. Ploeg in vorm Jette weerde zich kranig maar trok toch aan het kortste eind.

De thuisploeg komt snel op een 1-0 voorsprong na een mooie actie en schuiver van Tomic. Halle-Gooik krijgt nadien de kansen maar vergeet ze af te maken en wanneer Xuxa zich helemaal miskijkt op een lange bal kopt Vrancken de 1-1 binnen. Opnieuw Tomic zorgt met een schicht voor de 2-1 en Leo op aangeven van Lazarevic voor de 3-1. Net na rust krijgen we 10 goeie minuten van Halle-Gooik. Opnieuw Tomic voor de 4-1 met zijn hattrick. Lazarevic schotelt eerst Venancio en nadien Leo de 5 en 6 -1 Voor. Het sein voor Luca Cragnaz om te gaan door wisselen en meteen zakt het tempo in de wedstrijd. Jette blijft strijden en komt plots dichterbij. Eerst via Neves, daarna via Bakija & El Yassini. Halle-Gooik laat zo de wedstrijd iets te snel uit handen glippen maar wint uiteindelijk met 6-4.

Vrijdag volgt de immer moeilijke uitwedstrijd op het veld van Roselies. Een weekje later is er de absolute topper tegen Charleroi.