FP Halle-Gooik wint de supercup 2017 met 6-2-cijfers van Hasselt

FP Halle-Gooik streed woensdagavond als landskampioen tegen bekerwinnaar Hasselt. De Bres liep  aardig vol en de bezoekers kregen een leuke futsalavond te zien.

Halle-Gooik nam dadelijk het initiatief in handen en na 30 seconden stond het al 1-0 via De Bail. Halle-Gooik bleef de eerste minuten domineren, De Bail en Leitao trapten hard op de lat en  Grello zorgde voor de 2-0.

Rahou alleen op doel stifte weergaloos. Hasselt kwam net voor rust terug tot 3-1 na een 10-meter van Jarque. Na rust probeerde Hasselt het tij te keren maar het was opnieuw Halle-Gooik dat doorduwde. Gonzalo zorgde met de gemeten trap voor 4-1.

Leitao verraste de Hasseltse doelman met een heerlijke deviatie & Rahou diepte de score verder uit tot 6-1. In de slotminuut zbracht Martinus de eindstand nog op 6-2.

FP Halle-Gooik wint zo zijn tweede opeenvolgende supercup en lijkt klaar voor de competitiestart.

Doelpunten: 1-0 De Bail, 2-0 Grello, 3-0 Rahou, 3-1 Jarque, 4-1 Gonzalo, 5-1 Leitao, 6-1 Rahou & 6-2 Martinus

Voor FP Halle-Gooik scoorden: Xuxa, Vandenheede, Dujacquier, Teixeira, De Bail, Gonzalo, Rahou, Nerinckx, Cirlincione, Cordier, Leitao & Grello