FP Halle-Gooik wint de reguliere competitie en gaat als koploper richting Playoffs

FP Halle-Gooik ontving Celtic Houthalen in de voorlaatste wedstrijd van de reguliere competitie. Houthalen is nog niet uitgeschakeld voor de Playoffs en Halle-Gooik had een puntje nodig om de reguliere competitie te winnen.

We kregen een eerste helft waar doelman Benetti centraal staat, die ranselt elke bal uit doel en houdt zijn ploeg 20 minuten lang in de wedstrijd. De Bail is de enige die voor rust een gaatje vond in de muur.

Na de rust is het diezelfde De Bail die met een atoomschot de 2-0 op het bord zet. Celtic wist even van geen hout pijlen maken en in 2 minuten zorgden Gonzalo, Teixeira en opnieuw Gonzalo voor de 5-0-voorsprong. Leitao zorgde voor 6-0 en Paulus scoorde de eerredder voor Celtic Houthalen na een mooie actie.

FP Halle-Gooik wint zo de reguliere competitie en mag met het thuisvoordeel richting play-offs trekken. Daarin treft het hoogstwaarschijnlijk Moeskroen of Houthalen. Dat wordt op de laatste speeldag beslist.

Voor FP Halle-Gooik speelden: Xuxa, Vandenheede, Leitao, Nerinckx, Gonzalo, Teixeira, Malengreaux, Leo, Cordier, De Bail, Fernandao & Grello

Doelpunten: 1-0 Tiago De Bail, 2-0 Tiago De Bail, 3-0 Gonzalo, 4-0 Teixeira, 5-0 Gonzalo, 6-0 Leitao & 6-1 Paulus.