FP Halle-Gooik walst over Charleroi in onvervalste topper

CHARLEROI - FP Halle-Gooik trok naar Charleroi voor een onvervalste topper tussen de huidige landskampioen en de landskampioen van de voorgaande jaren. De tribune was tot de nok gevuld en beide supporterskernen duwden hun ploeg op een positieve manier vooruit. Op het veld kregen ze een waar spektakel het Belgisch niveau overschrijdend.

Leo speelde Rahou vrij, die voor de 0-1 zorgde. Charleroi reageerde en Ouadi plaatste de bal mooi in de kruising. Halle-Gooik schakelde een versnelling hoger, Leo zorgde voor de nieuwe voorsprong en Rahou legde de wedstrijd in 2 minuten in een schijnbaar definitieve plooi met de 1-3 en 1-4.

Canaris milderde tot 2-4 maar beging zelf ook handspel voor de 6e fout en Dujacquier trapte die bal hard en stevig tegen de netten. Twee minuten later mocht hij dat huzarenstukje nog eens overdoen voor de 2-6. Op slag van rust milderde Canaris tot 3-6. Iedereen was nog zijn plaats aan het zoeken in de tribune wanneer Ouadi voor de 4-6 zorgde.

Manfroi ontbond dan zijn duivels, na een prachtige opgezette aanval. Ferrian kon nog een laatste keer milderen maar nadien raasde de Pajotse trein naar de eindstreep. Chaibai gleed de bal voor de 5-8 binnen. Manfroi fusilleerde de thuisgoal tot twee maal toe. Na de Hattrick van Rahou en Manfroi scoorde ook Dujacquier de zijne. De wedstrijd werd zo afgesloten met een 5-11 overwinning na een wedstrijd waar beide ploegen het publiek verwenden. Een avond Futsal zoals die hoort te zijn!

Voor Halle-Gooik: Mageren, Vandenheede, Teixeira, Sababti, Manfroi, Trussart, Zouggaghi, Dujacquier, Dos Santos, Leo & Rahou.

De doelpunten:

0-1 Rahou, 1-1 Ouadi, 1-2 Leo, 1-3 Rahou, 1-4 Rahou, 2-4 Canaris, 2-5 Dujacquier, 2-6 Dujacquier, 3-6 Canaris, 4-6 Ouadi, 4-7 Manfroi, 5-7 Ferrian, 5-8 Chaibai, 5-9 Manfroi, 5-10 Manfroi, 5-11 Dujacquier