FP Halle-Gooik schrijft geschiedenis na 66 op 66 in de reguliere competitie

FP Halle-Gooik trok naar Moeskroen voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Eentje met een gouden randje want bij winst sloot het de competitie af met 66 op 66.  In doel bij Halle-Gooik stond de Oekraïense doelman Yevhen Ivaniak, twee weken geleden gevlucht uit de Russische oorlog.

Halle-Gooik liet Moeskroen geen seconde in de wedstrijd komen en na 3 minuten stond de teller al op 0-3. Rusten deden ze bij 1-6.

De tweede helft kregen we meer van hetzelfde waarbij FPHG het vizier op scherp zette met het zicht op de bekerfinale van volgende week. De Bail was de slokop met 3 doelpunten. Cristiano maakte zijn rentree in de laatste minuten van de wedstrijd.

Volgende week trekt FPHG naar Houthalen voor de finale van de beker van België tegen Charleroi. De laatste tickets kunnen besteld worden op de website van de club.

Voor FPHG speelden: Meyers, Ivaniak, Marques, De Bail, Dillien, Tomic, Dekerf, Sanchez, Roninho,  Jelovcic, Grello, Edu & Keko

Doelpunten: 1’ Keko (0-1), 2’ De Bail (0-2), 3’ Jelovcic (0-3), 8’ Tomic (0-4), 9’ Greco (1-4), 15’ Roninho (1-5), 19’ De Bail (1-6), 22’ Grello (1-7), 24’ Jelovcic (1-8), 24’ Edu (1-9), 26’ Roninho (1-10), 28’ Morando (2-10), 34' De Bail (2-11), 34' Edu (2-12), 35' Dillien (2-13), 39' Intile (3-13).