FP Halle-Gooik plaatst zich voor halve finale beker van België na 1-7 winst

FP Halle-Gooik trok voor de tweede opeenvolgende keer naar Gelko Hasselt, ditmaal voor de kwarfinale van de Beker van België.

Hasselt pakte de wedstrijd anders aan na de 3-9 uit de competitie. Het probeerde de boel helemaal dicht te houden. Dit was buiten Grello gerekend, die vanop eigen helft alles en iedereen voorbij liep en Diogo de openingsgoal aanbood. Gonzalo verdubbelde de score langs een afstandsschot en opnieuw Diogo zorgde voor de 0-3 Ruststand.

Na de rust verwaterde het spelbeeld, Halle-Gooik ging een versnelling lager spelen en Hasselt geraakte niet aan kansen. Toch werd het 1-4, onmiddellijk gevolgd door de 1-5 van Leitao en de 1-6 van Patias. Diezelfde Patias kreeg 1 minuut later  heel licht zijn 2e geel. Hasselt slaagde er niet in het gat te verkleinen en het was Adnane die zorgde voor de 1-7 eindstand.

FP Halle-Gooik plaatst zich zo voor de halve finale van de beker van België, daarin ontmoet het Futsal Team Charleroi. Een finale avant la lettre!

Voor FP Halle-Gooik speelden: Xuxa, Vandenheede, Leitao, Gonzalo, Teixeira, Leo, Adnane, Nerinckx, Diogo, Patias, Dahbi & Grello

Doelpunten: 0-1 Diogo, 0-2 Gonzalo 0-3 Diogo, 0-4 Leitao, 1-4 x, 1-5 Leitao, 1-6 Patias & 1-7 Adnane

Rood: Patias