FP Halle-Gooik pakt voor de 2e opeenvolgende keer de dubbel

CHARLEROI - De 2e opeenvolgende dubbel, dat was de inzet in Charleroi. Datzelfde Charleroi ging vorige week nog een punt halen in Hasselt. Maar Halle-Gooik liet geen spaander heel van Charleroi. Op grote momenten stonden de grote spelers op.

Halle-Gooik speelde zijn beste eerste helft van het seizoen op het juiste moment. Het drukte Charleroi helemaal weg en het was Omar Rahou die voor de 0-1 voorsprong zorgde!

Het tempo bleeft verschroeiend en na een aanval die de hele Charleroi defensie uittelde scoorde Leo de 0-2. Charleroi wou het niet zomaar laten gebeuren en drukte even door.

Mageren en de kruising brachten redding, maar toen Charleroi het risico te hoog legde zorgde Dujacquier met een verre lob voor de bevrijding! Dit was het sein voor de Pajotters om een versnelling hoger te schakelen, ééntijdsfutsal en Rahou voor de 0-4. Leo zette de kers op de taart met de 0-5 en 0-6 ruststand. Het feestje in de tribunes ging alvast van start.

Na de rust liet coach Vanderlei zijn team roteren, maar iedereen haalde een heel hoog rendement. Chaibai voor de 0-7, Trussart scoorde nog 3 maal en ook Dos Santos nam zijn goaltje mee. Leo was de man van de match met zijn 4e! van de avond! Opvallend was ook het debuut van jeugdproduct Sam Vermeir met dadelijk twee assisten!

FP Halle-Gooik behaalt zo zijn 2e opeenvolgende dubbel en evenaart zo het record van grootheid Charleroi 21.

Doelpunten: 0-1 Rahou, 0-2 Leo, 0-3 Dujacquier, 0-4 Rahou, 0-5 Leo, 0-6 Leo, 0-7 Chaibai, 0-8 Trussart, 0-9 Leo, 0-10 Trussart, 0-11 Dos Santos, 0-12 Trussart