FP Halle-Gooik overspeelt hekkensluiter Moeskroen met 0-17

FP Halle-Gooik trok vrijdagavond naar Moeskroen, zonder de geschorste De Bail. Moeskroen had zich versterkt tijdens de winterstop met de redding als doel, maar Halle-Gooik liet ze nooit in de wedstrijd komen.

De Pajotten hielden er een verschroeiend tempo op na en gaven geen schijn van kans aan de thuisploeg. De eerste helft was wervelend met een 0-12 ruststand tot gevolg. Uitblinkers waren Leo, Tomic en vooral Lazarevic. Die laatste toonde zijn doeltreffendheid met maar liefst 7 goals waaronder enkele pareltjes. De tweede helft speelde Halle-Gooik de wedstrijd uit tot een eindstand van 0-17.

Door het gelijkspel van Antwerpen klimt Halle-Gooik naar plaats twee. Bij winst op maandag staan ze terug bovenaan de rangschikking.

Voor FP Halle-Gooik speelden: Xuxa, Van Beeck, Dujacquier, Teixeira, Lazarevic, Leo, Diogo, Grello, Crema, Tomic & Venancio

Doelpunten: 0-1 Diogo, 0-2 Tomic, 0-3 Leo, 0-4 Lazarevic, 0-5 Lazarevic, 0-6 Lazarevic, 0-7 Leo, 0-8 Lazarevic, 0-9 Tomic, 0-10 Grello, 0-11 Grello, 0-12 Lazarevic, 0-13 Tomic, 0-14 Lazarevic, 0-15 Crema, 0-16 Leo & 0-17 Lazarevic

Volgende week volgt een drukke agenda met op maandag de topper tegen Malle-Beerse en op vrijdag de komst van Jette.