FP Halle-Gooik komt niet verder dan 5-5 gelijkspel in Noorderwijk

FP Halle-Gooik trok gehavend naar Noorderwijk, naast De Bail bleven ook Patias, Leitao en Diogo geblesseerd aan de kant.

Halle-Gooik begon het beste aan de wedstrijd en kwam al snel op een 0-2 voorsprong via Adnane & Dujacuqier. Noorderwijk toonde zich een gebeten tegenstander en counterde vlijmscherp, 1-2 op de eerste uitbraak.

Galan zorgde opnieuw voor de 1-3 voorsprong maar Dahmani scoorde opnieuw op de volgende counter. Adnane bracht net voor rust Halle-Gooik terug op 2-4 maar opnieuw was het de dekselse Dahmani die perfect counterde.

Na de rust ging het licht bij Halle-Gooik 3 minuten uit. Brovina met de 4-4, gevolgd door een zeldzame flater van Xuxa die Noorderwijk voor het eerst op voorsprong bracht. Halle-Gooik reageerde meteen via Dujacquier met de gelijkmaker maar 15 minuten powerplay leverde 3 ballen op de lat, 2 op de paal en een paar supersafes van thuisdoelman Talhouai blijft de score op 5-5.

Halle-Gooik verliest zo zijn eerste punten van het seizoen maar blijft met 10 punten voorsprong ruim leider. Vrijdag komt FT Charleroi op bezoek in een topaffiche in de bres.

Voor FP Halle-Gooik: Xuxa, Vandenheede, Dujacquier, Gonzalo, Adnane, Teixeira, Nerinckx, Leo, Dahbi & Grello

Doelpunten: 0-1 Adnane, 0-2 Dujacquier, 1-2 Karageorgiev, 1-3 Galan, 2-3 Dahmani, 2-4 Adnane, 3-4 Dahmani, 4-4 Brovina, 5-4 Karageorgiev & 5-5 Dujacquier