FP Halle-Gooik in tweede helft voorbij Eisden Dorp

FP Halle-Gooik ging in Eisden op zoek naar de eerste overwinning en moest dat nog steeds doen zonder Diogo, Grello, Patias, Xuxa & Venancio. Eisden zakte diep terug en speculeerde op de counter. Dat bleek in de beginfase de juiste formule en ze counterden scherp.

Redivo bleef de counters uit zijn doel ranselen. Leo bediende Dujacquier die de 0-1 tegen de touwen kopte. Halle-Gooik vergat dan uit te lopen en  paal en lat stonden in de weg. Eisden counterde scherp en ging zo de rust in met een 1-1 stand.

Na de rust werd het eenrichtingsvoetbal. Redivo hoefde maar 1één bal te pakken en Halle-Gooik bestookte het thuisdoel. Een prachtige combinatie via De Bail, Tomic & Cordier bracht de Pajotten terug op voorsprong.

Eisden kraakte helemaal en Dujacquier scoorde op aangeven van Crema de 1-3. Diezelfde Dujacquier vervolledigde zijn hattrick met de 1-4 en Teixeira legde de 1-5 eindcijfers vast. Halle-Gooik deed zo wat het moet doen en won op het veld van Eisden zonder verdere blessures.

Voor FP Halle-Gooik speelden: Van Beeck, Redivo, Dujacquier, Tomic, Crema, Teixeira, Nerinckx, Zerhouni, De Bail, Leo, Van Malderghem, Redivo, Malengreaux & Cordier

Doelpunten: 0-1 Dujacquier, 1-1 Pasaribu, 1-2 Cordier, 1-3 Dujacquier, 1-4 Dujacquier & 1-5 Teixeira

Volgende vrijdag ontvangt Halle-Gooik in de Bres Real Noorderwijk voor een zeer moeilijke wedstrijd.