FP Halle-Gooik herfstkampioen na 12-2 overwinning tegen Futsal Jette

FP Halle-Gooik kreeg in een uitgestelde wedstrijd Futsal Jette op bezoek. Het betrof de laatste wedstrijd van de heenronde met de herfsttitel als inzet. Halle-Gooik bleek al snel een maatje te groot voor Jette en walste over de tegenstander.

Bissoni zorgde voor de openingstreffer op corner, gevolgd door Leo en opnieuw Rahou. Nog voor rust werd Jette helemaal uitgeteld wanneer Bissoni, Rahou & Grello hun tweede van de avond maakten.

Na de rust ging coach Fuentes aan het roteren. Malengreaux, Cordier & Nerinckx speelden bijna de hele tweede helft. Gonzalo zorgde voor de eerste van wat later een zuivere hattrick zal worden. Cordier & de Bail pikten hun doelpuntje mee. Voor Jette redden Rendon & Djoum de eer terwijl Gonzalo zijn hattrick vervolledigde.

Herfstkampioen

Halle-Gooik werd zo herfstkampioen en heeft halverwege de competitie 3 punten voor op Hasselt en 6 op Antwerpen. Volgende vrijdag start alvast de terugronde. Daarin neemt Halle-Gooik het in de  Bres op tegen Charleroi, de enige ploeg die Halle-Gooik de laatste twee jaar in de competitie punten kon ontfutselen. “Tijd voor revanche lijkt ons. Supporters op post!”, zegt manager Lieven Baert.

Voor FP Halle-Gooik speelden: Xuxa, Vandenheede, De Bail, Bissoni, Gonzalo, Teixeira, Nerinckx, Leo, Cordier, Malengreaux & Grello

Doelpunten: 1-0 Bissoni, 2-0 Leo, 3-0 Rahou, 4-0 Bissoni, 5-0 Rahou, 6-0 Grello, 7-0 Grello, 7-1 Rendon, 8-1 Gonzalo, 9-1 Cordier, 10-1 Gonzalo, 10-2 Djoum, 11-2 De Bail & 12-2 Gonzalo