FP Halle-Gooik haalt zwaar uit op veld van Moeskroen

FP Halle-Gooik trok één week na de Champions League naar het nummer 5 Moeskroen. Moeskroen verloor nog maar 2x dit seizoen en was zeker in eigen huis een te duchten tegenstander. Dujacquier ligt nog steeds uit, De Bail ligt nog in de plaaster & Fernandao is pas op 1 januari speelgerechtigd. Leo werd klaargestoomd door de medische staf na zijn blessure.

Halle-Gooik begon heel geconcentreerd, na 1 minuut trapte Leitao al een corner tegen de netten. Nog een minuut later snoepte Gonzalo de bal af van de verdediging, twijfelde niet en zette de 0-2 op het bord.

Bissoni zorgde voor 0-3 op alweer een corner en wanneer Moeskroen in foutenlast kwam trapte Gonzalo de 10 meter tegen de touwen. Tussendoor maakte Xuxa elke tegenkans ongedaan waardoor Halle-Gooik met 0-4 kunnen ging rusten.

In de tweede helft probeerde Moeskroen de schade te beperke. Het speelde een hele helft met vliegende doelman om de bal te monopoliseren. Halle-Gooik liet geen gaatje maar greep elk mistasten van de thuisploeg aan om de score op te drijven.

Grello dirigeerde als vanouds en presenteerde Gonzalo de 0-5. Bissoni ontfutselde de bal en met een lange lob werd het 0-6. Dirigent Grello puntte zelf de 0-7 tegen de cijfers en wanneer Moeskroen het nogmaals met vliegende doelman probeerde trapte hij in één tijd over alles en iedereen de 0-8 tegen de touwen.

FP Halle-Gooik speelde zo een foutloze wedstrijd na het Europese avontuur en ontvangt volgende week FT Antwerpen in de topper van de speeldag.

Voor FP Halle-Gooik speelden: Xuxa, Vandenheede, Christiaens, Bissoni, Gonzalo, Teixeira, Nerinckx, Leo, Cordier, Leitao & Grello

Doelpunten: 0-1 Leitao, 0-2 Gonzalo, 0-3 Bissoni, 0-4 Gonzalo, 0-5 Gonzalo, 0-6 Bissoni, 0-7 Grello & 0-8 Grello