FP Halle-Gooik blaast Malle-Beerse weg met 15-0 in topper

FP Halle-Gooik kreeg met KK Malle de ploeg op bezoek die het hen in de heenronde heel moeilijk maakte. In de Bres was daar zeer weinig van te merken, Halle-Gooik speelde 40 minuten lang op een zeer hoog niveau en Malle-Beerse kraakte helemaal na de rust. Voor de rust kon Malle de score nog beperken maar na goals van Leo, Leitao, Patias, Dujacquier & Grello ging Halle-Gooik toch met 5-0 rusten.

Na de rust ging Malle-Beerse helemaal ten onder aan het hoge tempo. Patias werd de slokop met maar liefst 4 goals, een herboren Dujacquier scoorde nog 2 maal. Leitao, Adnane & Leo voegde nog eentje bij hun totaal maar het was opnieuw Grello die de show stal met twee heerlijke goals.

Zo werd de topper vrij gemakkelijk gewonnen door de landskampioen dat foutloos met 36 op 36 aan kop blijft van de rangschikking. Nu zijn de jongens van Halle-Gooik twee weken vrij, dan volgt de wedstrijd in en tegen Real Noorderwijk.

Voor FP Halle-Gooik speelden: Xuxa, Vandenheede, Leitao, Dujacquier, Gonzalo, Adnane Teixeira, Nerinckx, Leo, Diogo, Patias, Dahbi & Grello

Doelpunten: 0-1 Leo, 0-2 Leitao, 0-3 Patias, 0-4 Dujacquier, 0-5 Grello, 0-6 Patias, 0-7 Patias, 0-8 Dujacquier, 0-9 Dujacquier, 0-10 Leitao, 0-11 Adnane, 0-12 Leo, 0-13 Grello, 0-14 Grello & 0-15 Patias.