FP Halle-Gooik bekert verder na 1-11 winst tegen 2e klasser Meeuwen

FP Halle-Gooik trok naar het verre Meeuwen voor de 16e finale van de beker van België. Meeuwen dat in een niet zo ver verleden nog in 1e klasse speelde had een ervaren team.

Halle-Gooik liet Meeuwen nooit in de wedstrijd komen en het was Fernandao die dadelijk met 2 heerlijke goals de thuisploeg alle moet ontnam. Gonzalo zorgde voor de 0-3. Meeuwen counterde via Putzeys nog de 1-3 maar nadien was de trein helemaal vertrokken. Voor de rust werd het nog 1-5 langs twee beauties van Grello. Na de rust was het goalgetter Patias die met zijn twee doelpunten dadelijk de trend zette. Leitao zorgde voor 1-9 en Jelle Nerinckx voor 1-10. In de slot minuut scoorden Diogo & Adnane voor de 1-11 einduitslag.

Voor FP Halle-Gooik speelden: Xuxa, Vandenheede, Leitao, Dujacquier, Gonzalo, Teixeira, Nerinckx, Leo, Diogo, Patias, Dahbi & Grello

Doelpunten: 0-1 Fernandao, 0-2 Fernandao, 0-3 Gonzalo, 1-3 Putzeys, 1-4 Grello, 1-5 Grello, 1-6 Patias, 1-7 Patias, 1-8 Leitao, 1-9 Nerinckx, 1-10 Diogo & 1-11 Adnane

Op 7 December speelt Halle-Gooik de 8e finale van de beker van België in en tegen United Beverlo, de leider in 2e klasse.