Grote prijs wijlen Michel Bellemans voor nieuwelingen in Buizingen.

Stipt om 15 uur werd de wedstrijd door oud beroepsrenner Jean-Marie Wampers op gang gevlagd voor meer dan dertig sportievelingen in de Grote Prijs Memorial Michel Bellemans, een wielerwedstrijd voor nieuwelingen in een organisatie van Koninklijke Wielerclub Buizingen Sportief. Er moesten in totaal 9 ronden van 8 kilometer gereden worden, goed voor 72 km koers.

De koers bleef de hele wedstrijd op slot en in de voorlaatste ronde was er wel een poging tot ontsnappen van 1 renner maar de compacte groep maakte deze teniet  en dus werd er in de  laatste ronde gesprint voor de overwinning.

De Waal Baiolet Louis sprintte zich tot winnaar, tweede werd Dedoncker Tristan uit Pepingen en het podium werd vervolledigd door Maxime Smits uit Lille (Kempen).