Facebookgroep tegen sluiting Afrit 12 druk gevolgd

GROOT-BIJGAARDEN - De Facebookgroep die werd opgericht door tegenstanders van de plannen om Afrit 12 (Kattebroek) mogelijk voor goed af te sluiten heeft op nog geen week tijd al meer dan duizend volgers.

De oprichters van de pagina reageren enthousiast en strijdvaardig. "Meer dan 1.000 Likes op deze Facebook pagina in minder dan 1 week. Dit overweldigend succes is een duidelijke boodschap naar onze gemeentelijke en gewestelijke beleidsmakers : wij zijn tegen de definitieve en zelfs tijdelijke sluiting van het afrittencomplex Kattebroek. De mondige en waakzame burgers van Dilbeek en omstreken zullen nauwgezet de evolutie van dit dossier blijven opvolgen  "

Tijdelijk

De groep werd vorige week opgericht nadat via Persinfo.org bekend raakte dat  het Agentschap Wegen en Verkeer en de gemeente Dilbeek via voertuigtellingen aan het bekijken zijn welke effecten de afsluiting van af-en opritcomplex 12 van de Brusselse Ring (R0) zal hebben op het lokale wegennet. Bij wijze van proef zal 'Afrit Kattebroek' vanaf april een tweetal maanden worden afgesloten.

Lees ook : Voertuigtellingen beslissen mee over lot van afrit 12 (R0)

Lees ook : Heibel om mogelijke sluiting afrit Kattebroek (R0)


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?