Constructieve meeting tussen cafébazen en Dilbeeks gemeentebestuur

DILBEEK - De zaakvoerders van het Groot Genoegen en het Vraagteken, de twee cafés waar de politie vorige week donderdag met groots machtvertoon binnenviel, zaten gisterennamiddag samen met het gemeentebestuur. Volgens de zaakvoerder van Het Groot Genoegen ging het om een constructieve meeting.

"In samenspraak met de gemeente Dilbeek en de lokale politie werd in onderling overleg een constructieve oplossing bereikt om de problemen die zich op donderdagavonden op het Gemeenteplein voordeden in de toekomst te vermijden", laat het Groot Genoegen weten via hun Facebookpagina. " Vanaf vandaag zal enkel op donderdagavond vanaf 21u buiten geen drank meer worden geschonken noch geconsumeerd. Deze maatregel is tijdelijk en wij danken u alvast voor uw begrip en medewerking."

Het Groot Genoegen laat ook weten dat het terras fysiek zal worden afgesloten van het voetpad. "En er gebeurt door ons een toegangscontrole met als doel een zware selectie in het publiek door te voeren. Je kan nog steeds bij ons terecht voor een leuke donderdagavond te midden van een aangenaam publiek." sluit Het Groot Genoegen af.

De lokale politie van Dilbeek liet alvast weten dat de buurt rondom de cafés vanavond voor alle zekerheid extra in de gaten zal worden gehouden.

Archief

Lees ook : Dilbeek legt cafés strikte maatregelen op na razzia

Lees ook : Amper Dilbekenaars aanwezig tijdens razzia in Dilbeekse cafés

Lees ook : Grote politierazzia in cafés aan Dilbeeks gemeentehuis (Video)


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?