Govok Gooik drie maal kampioen

GOOIK - De jeugd van damesvolleybalclub Govok Gooik heeft er een schitterend seizoen opzitten. Zowel de preminiemen, de scholieren als de junioren werden kampioen in de competitie.

De preminiemen verloren in ereklasse geen enkele wedstrijd, meer nog geen enkele set. Ook de junioren wonnen dit seizoen in eerste provinciale elke wedstrijd. De scholieren moesten tot de laatste competitiedag, ook in eerste provinciale, wachten tot ze zeker waren van de titel.

Preminiemen, miniemen en scholieren wisten zich ook te plaatsen voor de finale van de jeugdbeker van Vlaams-Brabant, elk in hun leeftijdscategorie. Of ze ook met één of meerdere bekers vanuit Leuven terug naar Gooik keren, weten we zondag 28 april want dan worden de finales van de beker van Vlaams-Brabant gespeeld.

Ondertussen plaatsten de scholieren zich ook voor de jeugdbeker van Vlaanderen op zondag 5 mei in Aalter tegen Fixit Kalmthout. Er staan dus nog enkele spannende weken voor de boeg voor de Gooikse volleybaljeugd.

Vrijdag 26 en zaterdag 27 april organiseert Govok Gooik in zaal Elckerlyck in Oetingen zijn Italiaans eetfestijn, telkens vanaf 18 uur.