Jury beslist mee over 'Dilbeeks evenement van 2015'

DILBEEK - Het wordt haast een traditie: al voor de vierde maal op rij gaat de Dilbeekse jeugdraad opzoek naar het beste jeugdevenement in de gemeente. Maar liefst 21 events dingen mee naar de titel.

Om de geloofwaardigheid en professionaliteit van de wedstrijd te verhogen, wordt er naast de welbekende internetstemming, dit jaar ook gewerkt met een vakjury van geëngageerde jongeren. "We zien jaar na jaar de populariteit van de wedstrijd stijgen", zegt Filip Moons van de Dilbeekse jeugdraad, "Vorig jaar brachten maar liefst 800 Dilbekenaren hun stem uit en won Chiro Windekind overtuigend met hun jaarlijkse fuif Godzijdrank. Om de geloofwaardigheid van de titel nog op te drijven, werken we dit jaar ook met een jury. Dat werkt zo: nog een week lang mogen alle Dilbekenaren hun persoonlijke top 3 doorgeven op www.jeugdraaddilbeek.be, de beste 10 events schakelen volgende week door naar een finale. In die finale telt de internetstemming mee voor 50% en de jurystemming voor de overige 50%."

De juryvoorzitter is de groepsleider Yens Sergooris van Chiro Windekind, de winnaar van vorig jaar: "Ik ben erg benieuwd wie onze opvolger wordt, deze titel geeft echt een enorme boost in bekendheid van je event. Wij zagen opvallend meer volk dit jaar." Iedereen kan zijn stem laten horen op www.jeugdraaddilbeek.be tot de bekendmaking van de winnaar op donderdag 18 februari 20u in de raadszaal van het Gemeentehuis van Dilbeek.

Archief

Lees ook : Godzijdrank is Dilbeeks Evenement van het Jaar 2014


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?