Godzijdrank is Dilbeeks Evenement van het Jaar 2014

GROOT-BIJGAARDEN - De Dilbeekse jeugd heeft ‘Godzijdrank’ van Chiro Windekind uit Groot-Bijgaarden uitgeroepen tot het evenement van het jaar. Een absolute opsteker voor één van de kleinere chiro’s van Groot-Dilbeek. Ook de initiatiefnemers van de Dilbeekse jeugdraad blikken terug op een wel erg geslaagde derde editie van de verkiezing.

'Godzijdrank' werd dit weekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Dilbeekse jeugd uitgeroepen tot 'Evenement van het jaar 2014'. Het is een fuifconcept dat plaatsvindt in de lokalen van de chiro en JK Paddenstoel.

“Dat wij wonnen was voor de meesten een absolute verrassing, maar het toont aan dat je niet minderwaardig bent, ook al ben je niet de grootste jeugdvereniging. Voor mijn hele leidingsploeg is dit echt de kers op de taart na drie jaar waarin we onze werking tot een hoog niveau hebben getild met veel uitdagingen: we staan er terug helemaal als chiro en leveren bovendien een fuif af van topkwaliteit. Vorig jaar is Godzijdrank zelf twee keer doorgegaan: zowel een keer in februari als in oktober. Ik ben echt een hele fiere groepsleider.”, aldus Yens Sergooris van Chiro Windekind.

Stijging

Ook bij de Dilbeekse jeugdraad alleen maar lachende gezichten. “We hebben er een uitstekende Evenement van het Jaar-editie opzitten”, aldus ondervoorzitter Filip Moons, “Nog nooit stemden zoveel Dilbeekse jongeren: maar liefst 751 stemmers mochten we ontvangen. Ook de strijd zelf was erg spannend: pas in het laatste uur van de stemming stak Godzijdrank, Cubanight van Scouts Paloke voorbij met slechts een kleine 100 punten verschil.”

'Godzijdrank' volgt Turbulence op, een fuif van Chiro Sint-Ulriks-Kapelle. Lees : Dilbeekse jongeren kozen Chiro Kapelle’s Turbulence als evenement van het jaar


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?