Dilkom draait nog week extra proef

DILBEEK - De voorziene en reeds aangekondigde heropeningsdatum van het zwembad Dilkom op 16 november zal dan toch niet gehaald worden.

Het Dilbeekse zwemcomplex werd enkele weken geleden gesloten door een technisch defect. En dat juist in de feestmaand voor 40 jaar Dilkom én op de dag dat de ministers Philip Muyters en Hilde Crevits er de allereerste nieuwe zwembrevetten  zouden uitreiken. (zie Archief)

"In de voorbije weken werden bijna alle herstellingen aan de technische installatie uitgevoerd. Enkele essentiële onderdelen hebben we echter nog niet voldoende kunnen testen om zeker te zijn dat alles perfect zal draaien", klinkt het bij Dilkom. "Het bestuur van vzw Dilkom en de gemeente hebben kwaliteit van dienstverlening en veiligheid steeds hoog in het vaandel gedragen. Er werd dan ook beslist om de opening een week uit te stellen zodat alle noodzakelijke tests op degelijke wijze uitgevoerd kunnen worden. Verschillende technische ploegen werken ondertussen door, inclusief weekends en feestdagen."

In de komende dagen wordt de nieuwe planning besproken, er wordt hierbij gemikt op een heropening op maandag 23 november.

Archief

Lees ook : Dilkom gaat half november terug open

Lees ook :  Dilkom heropent binnen maand chloorarm

Lees ook :  Dilkom ziet bezoek van ministers in het water vallen


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?