Werken aan nieuwe Aldi in Dilbeek deels stilgelegd

DILBEEK - De voorziene opening van het nieuwe Aldi filiaal in Dilbeek loopt mogelijk vertraging op. De gemeente heeft een deel van de werken laten stilleggen.

Warenhuisketen Aldi is een nieuw filiaal aan het bouwen langs de Ninoofsesteenweg in Dilbeek, quasi aan de overkant van de huidige winkel. Aldi bouwt er een winkel van 1.200 vierkante meter met ondergrondse garage, acht appartementen en enkele bovengrondse parkeerplaatsen. De werken zijn de afgelopen maanden bijzonder vlot verlopen en de opening van de nieuwe winkel was volgens een medewerker van Aldi nog deze maand voorzien maar een bouwovertreding zorgt mogelijk voor vertraging.

Het probleem ligt bij een ventilatiesysteem dat niet conform de afspraken geplaatst werd aan de buitenkant van het gebouw. Burgemeester Willy Segers laat weten dat de gemeente vandaag actie heeft ondernomen. "Het betreft enkel de buitenaanlegwerken die we vandaag hebben stilgelegd wegens niet conform met de vergunningen. Aan het gebouw zelf mogen de werken worden verdergezet. De buitenaanlegwerken liggen stil tot Aldi alles aanlegt conform de afspraken."

Archief

Lees ook : Nieuwe Aldi Dilbeek opent in september
Lees ook : Action neemt intrek in Aldi
Lees ook : Eerste glimp van nieuwe Aldi in Dilbeek


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?