Eerste glimp van nieuwe Aldi in Dilbeek

DILBEEK - Sinds vorig jaar bekend raakte dat Aldi niets meer in de weg stond om een nieuwe winkel te bouwen langs de Ninoofsesteenweg in Dilbeek gaat het ontzettend hard in het dossier.

De Duitse warenhuisgigant liet het statige Chinese restaurant dat op het terrein stond, afbreken, en is momenteel aan een razend tempo aan het opbouwen. Dag na dag zie je op de werf heel wat activiteit en  Aldi laat intussen weten dat het de nieuwe winkel in het najaar wil openen. Volgens een medewerker van Aldi is alles op schema om die deadline te halen.

Dat het voor Aldi niet makkelijk was om aan de nieuwe winkel te beginnen, kan je hieronder in de vele archiefartikels op onze site lezen. Waaronder : Buurtcomité niet in beroep : Aldi kan bouwen in Dilbeek

Huidige Aldi

Heel wat inwoners vragen zich af hoe het project, de Aldi-winkel met daarboven woongelegenheden, er nu eigenlijk gaat uitzien. Onze redactie kreeg vandaag twee computersimulaties doorgezonden van hoe alles er binnenkort zou moeten uitzien.

Intussen blijft vooral de vraag wat er zal gebeuren met de huidige winkelruimte aan de overkant van de straat waar Aldi gevestigd is. Dat blijft voorlopig koffiedik kijken.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?