Boerenfamilie ontkent elke betrokkenheid bij verdwijning Shittu

GOOIK - Er is vandaag geen zoektocht aan de gang in de boerderij in Gooik waar gisteren volop gezocht is naar de verdwenen volleyballer Babatunde Shittu. De vier personen die gisteren bij de huiszoeking zijn opgepakt, zijn alweer thuis.

Het parket Halle-Vilvoorde liet vanochtend in een officieel bericht nog weten dat er de komende dagen en weken nog verder gezocht zou worden in en rond de boerderij langs de Hoevestraat. Vanochtend was er alvast geen speurwerk te zien in de boerderij, noch op het veld langs de Drie Egyptenbaan waar gisteren ook gezocht werd.

"Niets gevonden"

De vier personen die gisteren bij de huiszoeking zijn opgepakt, zijn alweer thuis. Eén van hen sprak kort met de pers. Ze ontkent alle betrokkenheid en wil verder niet veel kwijt. "Enkel dat er gisteren helemaal niets gevonden is, en de speurders hier ook niets zullen vinden."

Het ongenoegen is groot over de manier waarop de inval gisteren gebeurde. Op een dichtgetimmerd raam en deur van de boerderij hangt de boodschap 'Dit is het werk van de politie en de plaatselijke politiek'. "Dit laten we niet zo, we gaan met onze raadsman bekijken hoe we dit gaan aanpakken. Wie gaat de schade betalen? Onze familienaam heeft alvast een stempel gekregen, dat valt niet met geld recht te trekken." laat de familie weten.

Archief

Lees ook : Speurders in Gooik op zoek naar vermiste volleyballer

Lees ook : Grote zoekactie naar verdwenen personen in Gooik

Lees ook : Gooikenaar en topvolleyballer Stephen Shittu nog steeds vermist

Ook op Sporza: http://sporza.be/cm/sporza/zaal/volleybal/1.1299192


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?