Gooikenaar en topvolleyballer Stephen Shittu nog steeds vermist

OETINGEN – Gooikenaar en topvolleyballer Babatunde 'Stephen' Shittu is nu zondag al twee jaar verdwenen. Shittu vertrok op 6 april 2012 met een zwarte quad aan zijn boerderij. Die dag is de laatste keer dat iemand nog iets van hem hoorde.

Zijn vrouw waarmee hij drie kinderen heeft, vertelde destijds dat hij zich normaal gedroeg. Op het moment van zijn verdwijning was hij 38 jaar en actief bij de eersteklassevolleybalploeg Guibertin.

De Cel Vermiste Personen en de recherche van de lokale politie Pajottenland hebben alle mogelijke pistes onderzocht. Het onderzoek is nog steeds aan de gang maar door een gebrek aan nieuwe elementen kunnen geen specifieke onderzoeksdaden worden uitgevoerd. Dat verklaart rechercheur Robby Van Waeyenbergh.

Ook de reportage van Telefacts Crime vorig jaar heeft geen nieuwe tips opgeleverd. Toen was er ook een oproep naar een man die bij hem was tijdens een bezoek aan zijn garagist in Denderwindeke. Die persoon heeft zich niet gemeld. De quad van Shittu staat ook nog steeds geseind.

Mocht je meer informatie hebben over de verdwijning van Shittu dan kan je de speurders contacteren op het gratis nummer 0800 30 30 0 of opsporingen@politie.be 


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?