DUO moet Dilbeekse ondernemerschap versterken (Audio)

DILBEEK - In Dilbeek is deze middag de vereniging 'Dilbeekse Unie van Ondernemers' (DUO) voorgesteld. DUO werd opgericht in samenwerking met UNIZO en heeft als doel om Dilbeekse ondernemers samen te brengen zodat expertise gedeeld kan worden.

Een van de problemen in Dilbeek is dat er niet echt een grote handelskern is. De ondernemers zitten heel verspreid over verschillende centra en langs de Ninoofsesteenweg. Dat heeft als gevolg dat de ondernemers vaak zelfs geen weet van elkaars bestaan hebben. DUO wil dat probleem oplossen door de ondernemers samen te brengen. Dat de lokale ondernemers elkaar beter leren kennen heeft verschillende voordelen, zoals het uitwisselen van ervaringen of het gezamenlijk richten van specifieke ondernemersproblemen of tips naar het gemeentebestuur.

Het gemeentbestuur van Dilbeek toonde zeer recent alvast nog van goede wil te zijn. Om de lokale economie nog beter te kunnen ondersteunen, ging Dilbeek een samenwerking aan met de organisaties VOKA en UNIZO. Lees : Dilbeek beste vriendjes met UNIZO en VOKA

Audio : Gesprek met Guido Kestens, de voorzitter van de Dilbeekse Unie van Ondernemers.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?