Dilbeek beste vriendjes met UNIZO en VOKA

DILBEEK - Om de lokale economie nog beter te kunnen ondersteunen, ging Dilbeek een samenwerking aan met de organisaties VOKA en UNIZO. Door de samenwerking wil Dilbeek zich verder profileren als bedrijfsvriendelijke gemeente.

Eerder werd al een ambtenaar voltijds aangesteld voor lokale economie, maar door de samenwerking met de twee organisaties wordt het belang van de plaatselijke bedrijvigheid nog meer in de verf gezet.

De gemeente werd lid van UNIZO-GOV-Service en kan daardoor van heel wat privileges en diensten genieten, waaronder het UNIZO Service Center en Kennisnet. Maar ook door deelname aan infosessies, evenementen en netwerkactiviteiten, kan het contact met de Dilbeekse zelfstandigen versterkt worden.

Als partner van VOKA wordt het gemeentebestuur ondersteund in de communicatie met bedrijven en KMO’s op haar grondgebied. Samen met de organisatie wordt er een scenario op maar opgesteld.
Van kleine zelfstandige tot groot bedrijf, het gemeentebestuur wil waar het kan alle spelers binnen de lokale economie ondersteunen.


Nieuws melden Adverteren op Persinfo?