FP Halle-Gooik walst over Meeuwen met 14-1 cijfers

FP Halle-Gooik kreeg de hekkensluiter Meeuwen op bezoek. Meeuwen was mathematisch nog niet veroordeeld maar stunten zat er afgelopen vrijdag niet in. Na 25 seconden scoorde Leo al de 1-0, Rahou verdubbelde onmiddellijk en na 3 minuten zette Bissoni al de 3-0 op het bord. Toen toonde Omar Rahou zijn grote klasse, geweldige retro en 4-0. Knevels milderde nog tot 4-1 maar de trein raasde door. Grello, Bissoni & Leitao scoorde elk nog eentje, Dujacquier nog 3 doelpunten waardoor de 10-1 ruststand een feit was.

Na de rust ging het tempo wat naar beneden. Dujacquier scoorde zijn 4e, Rahou & Bissoni hun derde van de avond. Leo bezegelde met zijn tweede van de avond de wedstrijd en de 14-1 eindstand. FP Halle-Gooik blijft zo ruim aan de leiding met 9 punten voorsprong op Hasselt met een wedstrijd meer gespeeld.

Voor FP Halle-Gooik speelden: Xuxa, Vandenheede, Dujacquier, Rahou, Leo, Leitao, Grello, Cirlincione, Sababti, Bissoni, Teixeira & Zerouali.

Doelpunten: 1-0 Leo, 2-0 Rahou, 3-0 Bissoni, 4-0 Rahou, 4-1 Knevels, 5-1 Dujacquier, 6-1 Dujacquier, 7-1 Grello, 8-1 Bissoni, 9-1 Dujacquier, 10-1 Leitao, 11-1 Dujacquier, 12-1 Rahou, 13-1 Bissoni & 14-1 Leo

Volgende week trekt Halle-Gooik zonder de geelgeschorste Valentin Dujacquier naar Lier.